Despre noi

sediu vechi1 thumbsediu vechi2 thumb In anul 1992, se constituie societatea SC MIMO SRL ca prima societate romaneasca care promoveaza si produce pe piata interna sistemele SCHÜCO - Germania de pereti-cortina, tamplarie aluminiu si PVC, luminatoare, cu vitrajele aferente.

Principalul domeniu de activitate este productia si montarea de fatade de aluminiu, sticla, otel, diverse tipuri de placari si lucrari speciale. Pentru a asigura clientilor nostrii servicii profesionale, conlucram cu cei mai importanti parteneri, precum: SCHÜCO, Saint-Gobain, Jansen, Mitsubishi Chemical, Guardian, etc.
In prezent, totalizam un numar de peste 50 angajati si detinem o suprafata desfasurata de 9000 mp, reprezentand spatii de birouri si productie.

sediu vechi1 thumb sediu vechi2 thumb

Succesul companiei este asigurat de calitatea remarcabila a materialelor si de profesionalismul echipelor noastre de specialisti, care garanteaza un grad ridicat de confort, eleganta si siguranta lucrarilor. Atentia noastra se concentreaza asupra unor oferte competitive in proiectarea tehnologica, confectionarea si montajul de fatade.


Grupul MIMO a reusit sa produca si sa puna in opera proiecte de mare anvergura cu un grad ridicat de dificultate. Aceste lucrari - executate in tara si strainatate - se constituie intr-un portofoliu impresionant, ce constituie cartea de vizita a grupului.


Acestea au fost posibile datorita:


- Sistemelor revolutionare si materialelor de inalta calitate folosite
- Tehnologiei de fabricatie si a Know-How-ului
- Echipamentului si dotarilor tehnice de cea mai noua generatie folosite in ofertare-proiectare-executie


…si nu in ultimul rand, tenacitatea si profesionalismul intregii echipe MIMO, a carei deviza este:


Calitate + Responsabilitate = Profesionalism

sediu nou

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau